Προώθηση Ιστοσέλιδων

Οι τεχνικές μας Μαρκετινγκ για τις μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν:

Πληρωμή για την τοποθέτηση

Βασικά οι καμπάνιες πληρωμής βάσει των κλικ όπως είναι το adwords της google εάν χειριστεί από γνώστες του αντικειμένου μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρηση σας.

Διαφημίσεις εντός περιεχομένου

Με αυτό τον τρόπο διαφημίζουμε προϊόντα ή επιχειρήσεις μέσα στο περιεχόμενο άλλων μέσων ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας του διαδικτύου που έχουν σχετικό περιεχόμενο με την ιστοσελίδα σας.

Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Χρησιμοποιούμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συγκεκριμένο κοινό με σκοπό να διαφημίσουμε τις υπηρεσίες σας ή την επιχείρηση σας σε νέους ή παλιούς πελάτες σας.

Με τον όρο μαρκετινγκ μηχανών αναζήτησης αναφερόμαστε στις διάφορες τεχνικές μάρκετινγκ που χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε την παρουσία μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.Στις στρατηγικές SEM συμπεριλαμβάνονται: -η πληρωμή για την τοποθέτηση -οι διαφημίσεις εντός περιεχομένου και -το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η πληρωμή για την τοποθέτηση (PPC) όπως το adwords της google είναι η τοποθέτηση επί πληρωμή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπου ο διαφημιζόμενος θα πρέπει να πληρώσει για καθέ φορα που γίνεται κλικ πάνω
στη διαφήμιση του.

Οι διαφημίσεις εντός περιεχομένου είναι η επί πληρωμή διαφήμιση της επιχείρησης μας ή των προιόντων μας σε άλλες ιστοσελίδες με σκόπο τη προώθηση της ιστοσελίδας μας ή των προιόντων μας.

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προσεγγίσουμε καινούργιους πελάτες ή χρήστες της ιστοσελίδας μας, ή για να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για καινούργια προιόντα ή υπηρεσίες που τυχόν προσφέρουμε.