Ονόματα Χώρου

Οι Υπηρεσίες Μας Ονομάτων Χώρου Περιλαμβάνουν:

Καταχώρηση Ονομάτων Χώρου

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και φθηνότερες εταιρίες καταχώρησης ονομάτων χώρου σε όλο το κόσμο για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στη φθηνότερη τιμή.

Δέσμευση Ήδη Κατοχυρωμένου Ονόματος χώρου

Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την κατοχύρωση ήδη καταχορημένου ονόματος χώρου που λήγει ακριβώς τη στιγμή που θα γίνει διαθέσιμο.

Έρευνα Ονόματος Χώρου

Αναθέστε στους ειδικούς μας να βρούν το κατάλληλο όνομα χώρου για την ιστοσελίδα σας.

Ονόματα Χώρου

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τα ονόματα χώρου, δεδομένου ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Το όνομα χώρου είναι μια συγκεκριμένη διεύθυνση στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Θα μπορούσε να είναι ένας συνδυασμός λέξεων και αριθμών, μαζί με την κατάλληλη επέκταση. Ένα πλήρες όνομα τομέα περιλαμβάνει το πρόθεμα www , η λέξη που έχπυμε επιλέξει στη μέση ακολουθούμενη από τελεία (.) και την επέκταση στο τέλος. Κατά τη στιγμή της επιλογής του ονόματος χώρου, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη διάρκεια καταχώρησης του ονόματος χώρου.
Μια κατοχύρωση για μεγάλο χρονικό διάστημα βοηθάει στην οικοδόμηση μιας καλής φήμης, καθώς και βοηθά στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι όλες οι επεκτάσεις διαθέσιμες για αγορά. Για παράδειγμα η κατάληξη .Gov θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο από την κυβέρνηση ενώ η κατάληξη .Edu μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Τα ονόματα χώρου αποτελούν επίσης μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ και μπορεί να αποδειχθεί η μεγαλύτερη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Ένα απλό και εύκολο στην απομνημόνευση όνομα χώρου θα μπορούσε να απομνημονευθεί εύκολα από όλους και ως εκ τούτου θα μπορούσε να φέρει μεγάλη κίνηση στην ιστοσελίδα. Προκειμένου να επιτύχουμε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, θα ήταν ιδανικό να περιλαμβάνει τις λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που σχετίζονται με το προϊόν μας ή την επιχείρησή μας. Αυτό θα συνδέσει αυτόματα τον ιστοχώρο σας με σχετικές αναζητήσεις. Μερικές φορές είναι δύσκολο να πάρεις την λέξη-κλειδί που στοχεύεις, σε τέτοιες περιπτώσεις διαλέγεις το πιο κοντινό εννοιολογικά ή διαλέγεις μια άλλη κατάληξη που δεν είναι και τόσο δημοφιλής.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ονόμα Χώρου για την ιστοσελίδα σας

Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τη σημασία της επιλογής ενός εξαιρετικού ονόματος χώρου, αλλά δεν γνωρίζουν ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν για να βρούν ένα. Εδώ είναι τέσσερα βήματα που θα σας βοηθήσουν κατά την κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου:
1. Επιλέξτε ένα όνομα που είναι εύκολο να θυμάστε. Αν είναι δυνατόν, περιορίστε το μήκος του ονόματος χώρου σας σε 2-3 λέξεις. Όσο πιο σύντομο είναι ένα όνομα χώρου τόσο πιο εύκολα θα το θυμούνται.

2. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα χώρου που αντιπροσωπεύει το δικτυακό σας τόπο. Εάν χρησιμοποιήσετε ένα όνομα που θα περιγράφει την υπηρεσία σας, θα συμβάλει στην αύξηση της προβολής σας στις μηχανές αναζήτησης. Συχνά οι μηχανές αναζήτησης δίνουν επιπλέον βάρος για τα ονόματα χώρου που περιέχουν λέξεις-κλειδιά.

3. Χρησιμοποιήστε το όνομα χώρου για τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας. Το όνομα χώρου είναι η πρώτη εντύπωση που αποκτούν οι χρήστες από την ιστοσελίδα σας πριν καν την επισκεφθούν. Επιλέξτε ένα όνομα που να αντανακλά την επιχείρησή σας.

4. Εάν μπορείτε, είναι συνετό να κατοχυρώνεται επιπλέον ονόματα χώρου με πολλαπλές προεκτάσεις όπως .Org, .Net, και ούτω καθεξής. Πρόκειται για μια συνήθη πρακτική, και μπορείτε να τα προωθείται στο κύριο όνομα χώρου.

Υπηρεσίες Ονόματος Χώρου

Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που σχετίζονται με τα ονόματα χώρου, μεταξύ των οποίων: Καταχώρηση ονομάτων χώρου, μεταφορά ονόματος χώρου, ανώνυμη κατοχύρωση ονόματος χώρου, πολλαπλή καταχώρηση ονόματος χώρου, ανανέωση ονόματος χώρου και προώθηση ονόματος χώρου.

Leave a Reply